Taylor Swift, Michael Jackson’ı tahtından etti

Dünyaca ünlü ABD’li müzikçi Taylor Swift, iptal edilen Viyana konserlerinin akabinde soluğu Londra’da aldı. Ünlü Wembley Stadyumu’nda yaklaşık 92 bin hayranıyla bir ortaya gelen yıldız, “Eras” isimli turnesiyle yeni bir rekora imza attı.

Bu yaz, Wembley Stadyumu’nda 8 konser veren müzikçi, Michael Jackson‘ın 1988’deki “Bad” turnesiyle kırdığı rekoru geride bıraktı.

Swift, bir turne kapsamında Wembley’de en çok sayıda konser veren müzikçi oldu.

Şarkıcı sahnede, “Beni tek bir turnede Wembley’de 8 sefer konser veren birinci sanatçı yaptınız. Bunun için size asla lakin asla gereğince teşekkür edemeyeceğiz” dedi.

DAHA EVVEL DE REKORUNU KIRMIŞTI

Taylor Swift’in Eras isimli dünya turnesini beyazperdeye taşıdığı “Taylor Swift: The Eras Tour” isimli sineması, dünya çapında 261,6 milyon dolar hasılat elde ederek tüm vakitlerin en çok kazanan konser/belgesel sineması oldu.

Pop müziğin efsane ismi Michael Jackson’ın 2009 çıkışlı konser belgeseli “This Is It” ise dünya çapında 181,9 milyon dolar kazanmıştı.

Swift, 261,6 milyon dolar hasılat ile Jackson’ın rekorunu kırmış oldu. “Dünyanın en çok gişe hasılatı elde eden konser filmi” unvanı artık Taylor Swift’in elinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir