Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Sevgili Bitlisliler sizleri bugün bir defa daha en kalbi hislerimle selamlıyorum. Bir yıllık hasretin akabinde bir sefer daha Bitlis’teyiz. Allah kardeşliğimizi daim etsin. ‘Durmak yok, yola devam’ diyen Bitlisli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bitlis için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.

Bizi muhabbetle bağrınıza bastınız. Allah kardeşliğimizi daim eylesin. Malazgirt’in yıl dönümü için bugün Bitlis’in yarın da Muş’un konuğuyuz. Öncelikle Bitlis’e olan şükran borcumuzu ödemek istiyorum. 31 Mart seçimlerinde Bitlis bize verdiği kelama sadık kalarak Cumhur İttifakı’ndan yana kullandı tercihini.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

22 YILDA 26 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Gece gündüz demeden Bitlis için çalışmaya, Bitlis halkına hizmete devam edeceğiz. Bugün yatırımları kentimize kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Belediyelerimiz vatandaşımıza hizmetini sürdürüyor. 210 milyona ulaşan bu proje ile eser ve hizmetleri sizlerin buyruğuna veriyoruz. TOKİ, Ahlat’ta 1 milyar 96 milyonluk yatırımla inşaatlarını bitirdi. Bitlis merkezde kentsel dönüşümde sona geldik. Toplam 1 milyar 229 milyonluk bu projenin de açılışını gerçekleştiriyoruz. Kentimize yalnızca etraf ve şehircilikte 22 yıldaki yatımımız 26 milyar liraya ulaştı. Her alanda kentimizin çeheresini değiştirecek yapıtlara imza attık. 1 milyar 776 milyonluk yatırımımız devam etmekte. 

Terörün karanlık gölgesi doğu ve güneydfoğu bölgesinden çekildikçe kentlerimizin yıllardır atıl kalan formu de ortaya çıkmaktadır. Endişenin yerini huzur, tasanın yerini inanç aldı. Bölgemiz genelinde huzur ortamı güçlşendikçe hamdolsun yatırımlar çok daha süratli halde ilerliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir