Shakira’dan ‘intikam’ şarkısı: Beni kırdığını düşünüyorsun ama beni daha güçlü yaptın; Rolex’ini, Casio ile değiştirdin

Futbolcu Gerard Pique ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran dünyaca ünlü müzikçi Shakira, eski eşi Pique’yi ve yeni sevgilisini gaye aldığı düşünülen yeni müziğiyle gündem oldu. 

Shakira Pique 12 yıllık beraberliklerini sonlandırarak uzun mühlet gündem olmuştu.

Son olarak, Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’nin çift şimdi ayrılmadan evvel konutlarına girdiğini gösteren görüntü çok konuşulmuştu.

Grammy ödüll müzikçi, yeni bir müzikle hayranlarıyla buluştu. 

Arjantinli DJ Bizarrap ile çalışan Kolombiyalı müzikçinin, yeni müziğinde Gerard Piqué’yi ve yeni sevgilisini maksat aldığı düşünülüyor.

Şarkı yayınlandığı andan itibaren toplam 64 milyon izlendi. 

Sözleri dikkat çekti 

Shakira’nın hayranları müzik sözlerindeki “Sana geri dönmeyeceğim, benim için ağlama ya da bana yalvarma/ Seni eleştirmelerinin benim yanlışım olmadığını anladım/ Yalnızca müzik yapıyorum, bu seni rahatsız ediyorsa üzgünüm” tabirlerinin Pique’yi işaret ettiğini düşünüyor.

Şarkı kelamlarında geçen “Beni kırdığını düşünüyorsun lakin beni daha güçlü yaptın/ Bayanlar artık ağlamıyor, bunu çıkara dönüştürüyor” sözleri de toplumsal medyada epeyce dikkat çekti.

45 yaşındaki müzikçinin kelamlarında geçen “Yedeğim olduğu varsayılan bireyle sana güzel talihler dilerim/ Sana ne olduğunu bilmiyorum bile/ O kadar tuhafsın ki seni tanıyamıyorum bile/ Ben iki tane 22’lik kıza kıymetim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” kelamlarıyla de geçtiğimiz aylarda boşandığı Pique’ye gönderme yaptığı öne sürüldü.

 

Geçtiğimiz günlerde Shakira ve Pique’nin ayrılmadan evvel yaşadıkları konutlarında çekilen bir görüntü ortaya çıkmıştı. Daily Mail’in haberine nazaran, 2021 Ağustos ayında çekildiği bilinen görüntüde Pique’nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti’nin (23) çift şimdi ayrılmadan evvel meskenlerine girdikleri görülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir