Galatasaray’da Young Boys seferberliği! Tüm odak rövanşta

Trendyol Harika Lig’deki maçı ertelenince büsbütün Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Galatasaray’da salı günü oynanacak Young Boys rövanşı öncesinde adeta seferberlik ilan edildi.

Sarı-kırmızılı idare, teknik takım ve sıhhat grubu hem finansal hem de itibar açısından son derece büyük ehemmiyet taşıyan gayret için ağır bir mesai veriyor.

İşte ayrıntılar:

FLORYA’YA ÇIKARMA

Sarı-kırmızılılarda Lider Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yarın gidecek ve ekibe bir moral konuşması yapacak. Bu ortada İbrahim Hatipoğlu ile Maruf Güneş tesislerde bulunarak oyuncularla yakından ilgilenecek.

BURUK DERS ÇIKARDI

İsviçre’de 3-2 kaybedilen birinci maçtaki kusurlarla yüzleşen Teknik Yönetici Okan Buruk gerçek birinci 11 ve kusursuz bir plan üzerinde çalışıyor. Sarı-kırmızılı grubun teknik işvereni kümelere kalınacağından emin ve oyuncularıyla da bu fikrini paylaştı.

KRİTİK GÜN YARIN

İlk maçta sakatlanan kaptan Muslera ile sakatlığı süren Davinson Sanchez’in durumları son idmanda aşikâr olacak. İki futbolcu için de özel program uygulanırken son çalışmaya nazaran rövanşta forma giyip giyemeyeceklerine karar verileceği belirtildi. Muslera ve Sanchez ferdî çalışmalara devam ediyor.

TRANSFERE MOLA VERİLDİ

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi play-Off rövanşı nedeniyle transfer çalışmaları askıya alındı. 30 milyon euro bedelindeki karşılaşmanın birinci gündem olduğu ve dikkatlerin dağılmaması ismine bu kararın alındığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı kadronun, Young Boys’u eleyerek Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde en az 3 desteğin planlandığı söz edildi. Teknik Yönetici Okan Buruk’un yapacağı son değerlendirmenin akabinde belirlenen isimlerin takıma katılacağı vurgulandı.

ASLAN’A BİR İHTAR DAHA

Galatasaray’a bir ihtar da Derrick Köhn’ün eski kulübün Hannover 96’dan geldi. Mauro Icardi geçtiğimiz günlerde alacaklarının en kısa müddette ödenmesi için sarı-kırmızılı kulübe temsilcileri aracılığıyla resmi ihtarda bulunmuştu.

Alman Bild gazetesinde yer alan haberde, Hannover 96 kulübünün, Galatasaray tarafından gözden çıkarılan Köhn’ü geri almak istediği tez edildi. Köhn’ü 4 milyon euro karşılığında Cim-Bom’a satan Alman grubunun bu paranın 2,5 milyon euroluk kısmını bir türlü tahsil edemediği ve bu alacağını silerek Köhn’ü yine takımına katmayı planladığı aktarıldı.

Bild’in haberinde Hannover 96’nın Köhn’ü geri alamaması halinde Galatasaray’ı FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı da ileri sürüldü. Alman grubunun yöneticileri geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda sarı-kırmızılı kulübn borcunu ödemediğini lisana getirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir