Doktorun kalp krizi geçirdiği arbedeyle ilgili görüntüler ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Ortakent Mahallesi 12 No’lu Aile Sıhhati Merkezi’nde 29 Temmuz’da saat 15.30 sıralarında İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle tatile gelen Engin Seymen, yüksek ateş şikayetiyle eşi Hilal S.’yi kız kardeşi Ö.S.A. ile birlikte aile sıhhati merkezine götürdü.

Misafir girişi yaptıktan sonra Engin Seymen, içeride hastası olan doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın muayene odasına girdi. Tezvar, teze nazaran, Engin Seymen’e, ateşi olan eşini hastaneye götürmesini söyledi. Seymen ise eşinin burada tedavi edilmesini isteyip, hekimi kolundan çekti. Çıkan tartışmada Tezvar ile Seymen ortasında arbede yaşandı. Odaya giren başka hasta yakınları ile merkezde çalışan işçi arbedeyi sonlandırdı.

Olay sırasında kötüleşen doktor Tezvar, yere yığıldı. Tezvar’a birinci müdahaleyi mesai arkadaşları yaparken, ihbarla merkeze ambulans ve polis grubu sevk edildi. Sıhhat vazifelilerinin kalp masajı yaptığı Tezvar, özel bir hastaneye kaldırıldı. Polis grupları, Seymen ve kız kardeşi Ö.S.A.’yı gözaltına alıp, Yalıkavak Polis Merkezi Amirliği’ne götürdü.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Emniyet’teki süreçleri tamamlanan Seymen ve kız kardeşi Ö.S.A. ise adliyeye sevk edildi. Seymen’in tabirinde, eşine bakması için tabibin yanına gittiği ve onu kolundan tutarak çektiği, sonrasında doktor Mustafa Hürkal Tezvar’ın kendisine küfrettiğini, yaşanan olayda kendisinin ve ortaya giren kardeşinin yaralandığını söyledi. 

Darp teşebbüsü olmadığını sav eden Seymen, kardeşiyle birlikte odadan çıktıktan sonra tabibin rahatsızlandığını öne sürdü. Ö.S.A. ise olayda ortaya girmek istediğini, ağabeyinin ve kendisinin yaralandığını söyledi. Öte yandan, 2 şüphelinin de darp raporu aldığı ve doktor Tezvar’dan şikayetçi oldukları belirtildi. Olayda Seymen tutuklanırken, kardeşi Ö.S.A. ise isimli denetim koşuluyla hür bırakıldı.

GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

Olayın akabinde özel hastanede tedavisi süren doktor Tezvar’ın durumunun iyiye gittiği, şuurunun açık olduğu ve hastanede orta ara kısa yürüyüşler yaptığı belirtildi. Öte yandan, olay anı, öncesi ve sonrasında yaşananlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. İmajlarda, Seymen’in doktor Tezvar ile kapısının önünde konuşurken evvel kardeşi Ö.S.A.’nın akabinde kendisinin odaya girdiği görüldü. Yükselen sesler üzerine öbür doktor ile hastaların kapının önüne geldiği, Seymen ve kardeşi Ö.S.A. odadan çıkarken koridorda yaşanan düzensizlik güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir