Victor Osimhen ile seremoniye katıldı! “Tekrar karşılaşırsak maskesini isteyeceğim…”

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Galatasaray taraftarı 7 yaşındaki Mert Sabri Barut, “Osimhen’in alana çıkarken elini tutan birinci çocuk benmişim. Çok memnun oldum. Alana çıkarken yüzünde maskesi yoktu. Olsa, ‘Abi maskeni bana armağan edebilir misin’ derdim. İkram etseydi çok sevinirdim. Ben görmemiştim lakin Osimhen maça girdiğinde maskesini takmış. Tekrar karşılaşırsak, maskesi yüzünde olursa isteyeceğim” diye konuştu.

Oğlunu birinci kere 8 aylıkken Galatasaray maçına götürdüğünü söyleyen Mustafa Burak Barut, “O vakit benim için de Mert ile birlikte maça gitmek gururdu. Mert birinci kere bu formda maça çıkmadı. Daha evvel de Galatasaray’ın Ankaragücü ile oynadığı müsabakada çekilen kura sonrası, Ankaragücü’nde oynayan Emre Kılınç’ın elinden tutarak seremoniye katıldı. Oğlum bu kere Osimhen ile maça çıktı. Gurur duyduk. Mert’in Galatasaraylı futbolcular ile seremoniye katılabilmesi için internet sitesi üzerinden müracaat yaptık ve bizleri arayarak kabul edildiğini söylediler” sözlerini kullandı.

‘KURADA EŞLEŞTİ’

Oğlunun, dünya yıldızı bir futbolcu ile maça çıkmasından gurur duyduklarını söyleyen Mustafa Burak Barut, şöyle konuştu:

“Mert’in Osimhen ile çıkacağını birinci başta biz bilmiyorduk. Kura çekimiyle bu olaylar gelişti. Osimhen ile birlikte eşleşmesi bizi çok memnun etti. Alana çıktığı anda eşimle çok memnunduk. Birinci maçına da hoş bir golle başladı. Umarım Galatasaray için daha güzel olur. Benim en büyük hayallerimden biri seremoniye çıkmaktı. Bunu da Mert ile birlikte gerçekleştirdim. Ben yapamadım lakin oğluma yaptırabilmenin vermiş olduğu gurur bende vardı. Birtakım futbolcuların aksesuarları vardır ve bu onlar için çok özeldir. Osimhen ile birlikte birinci maçta bu anıyı paylaşmaları, iki taraf için de birbirlerine özel olması tesadüfen oldu. Maskesini ikram etmesini biz de isteriz. Onun için de anı kalır. O denli bir talebimiz var. Olur diye umuyorum. Osimhen üzere dünya çapında, hatta pahalara bakılırsa dünyanın 3’üncü bedelli futbolcusu. Bu türlü bir futbolcuyu Türk futboluna kazandıran idareye de çok teşekkür ederim. Geçen yıllarda zati Icardi üzere bir futbolcu çocukların sevgilisi haline geldi. Bu manada Türkiye’de bir Galatasaray sevgisi de oluştu. Osimhen ile birlikte daha da fazla, çocukların bir sevgi bağı oluşturabileceği örnek haline geldiler.” 

Mert Sabri’nin futbol okuluna gittiğini ve seçeceği bir spor branşında oğlunu destekleyeceğini belirten Mustafa Burak Barut, “Mert 2 sene futbol okuluna gitti. Kendisinin bu bahiste her vakit destekçisiyiz. Galatasaray’ın rastgele bir spor kolunda yer alırsa, bu bize acayip derecede memnunluk ve gurur verir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir